LA VENEZIA ASSEN

LA VENEZIA ASSEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 191 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Venezia Assen. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 21:42 Bestelling kwam veel te laat. Eten was ook niet je van het
23 mei 2022 om 10:22 Alweer heerlijk gegeten. Warm, verzorgd en heerlijk. Ook fijn dat je zelf je pizza kan samenstellen. Complimenten voor de kok.
23 mei 2022 om 7:10 De smaak van de Lamachun was geweldig. Alleen is die voor de helft opgerold. Alles viel er uit
19 mei 2022 om 16:56 Had besteld en bestelling was er sneller als normaal alleen erg aangebrande pizza, erg jammer. normaal altijd goed en heerlijke pizza
17 mei 2022 om 20:23 Heerlijk gegeten weer en zeer goede bezorging!
14 mei 2022 om 9:06 Heerlijke Pizza's. Zelf samengesteld , en voorgesneden. Lekker hoor. Wij gaan vaker bestellen.
12 mei 2022 om 19:43 Er zat te veel olie onder in de pasta carbonara, daarom kon ik niet alles opeten helaas.
9 mei 2022 om 22:20 Top!
9 mei 2022 om 16:26 Eten was lauw, patatjes slap, kip droog. Hele nacht op de wc gezeten. Pizza was wel goed. Dit was een eenmalige bestelling.
9 mei 2022 om 3:01 I received the wrong order.
7 mei 2022 om 19:57 Super gegeten en snelle levering
7 mei 2022 om 7:31 Dürüm döner besteld. Eten was lauw en het vet droop ervan af. Echt niet lekker en zonde van het geld.