LA VENEZIA ASSEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 728 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Venezia Assen. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2024 om 20:35 Nooit meer al krijg ik het gratis.
14 apr 2024 om 20:00 Normaal altijd prima, maar vanavond was het niet te eten. Patat was niet gaar en zat vol met vet. Kip erg droog. Bah ik bestel voorlopig niet weer
14 apr 2024 om 19:41 Duurde erg lang en de pizza’s waren koud.
14 apr 2024 om 19:08 Bestelling was iets later maar dat hadden we ook wel verwacht, verder het eten was niet zo als verwacht slappe friet en vlees wat in oude boter of vet gebakken was de kipnuggets waren vies . Wij bestellen hier niet weer vies vies vies
13 apr 2024 om 4:38 Bezorging was mooi optijd bestelling niet frietjes zat geen smaak aan + 3x verkeerde sauzen geleverd + in de kipsate filet zat bot en de satesause was aan de dunne kant
12 apr 2024 om 22:21 Mooi op tijd, lekker gegeten
10 apr 2024 om 20:15 Prima op tijd, heerlijke pizza's
10 apr 2024 om 18:40 Lekker snel, super lekker
10 apr 2024 om 14:18 Helaas heb ik dit keer een voedselvergiftiging opgelopen dus ben goed ziek
9 apr 2024 om 0:51 Heerlijk en snel bezorgd, voor de 2de kip gorgonzola besteld. Echt heel lekker en mega veel eten ook.
7 apr 2024 om 20:18 Goed gegeten en waren keurig op tijd
4 apr 2024 om 23:11 Prima pizza, op tijd bezorgd